Januari:

nieuwe doelstellingen maken plannen van wedstrijden en start voorbereiding wedstrijden niet alleen voor mij maar ook de atleten die ik train en coach. Ook kijken of dat er op andere gebieden niet meer te behalen valt.


Februari:

Met Jeroen Velthuis naar Dubai geweest voor de Fazaa powerlifting wedstrijden. Hier hebben we een nieuwe start gemaakt met nieuwe doelen. een mooie reis veel van elkaar geleerd ook verhelderend na elkaar toe zodat er stappen gemaakt kunnen worden voor toekomst.

 

Maart:

Ben ik 45 jaar jong geworden ben met Jeroen Velthuis weer op reis geweest dit keer naar Frankrijk voor een wedstrijd daar mooi zijn pr kunnen verbreken en weer een doelstelling gehaald op naar de volgende.

 

April:

Op uitnodiging van Andy Döner naar de Fibo geweest met Oscar Kokx als coach heb daar op de zaterdag Squat en bankdrukken gedaan dit was voor mijn een test en die test is geslaagd .De kunst is je toch nog steeds te verbeteren niet alleen qua kracht ook qua fysiek en mentaal. Ielja Strik Sports was aanwezig op het W.K bankdrukken  ook heb ik daar meegedaan aan de wedstrijd nog steeds in de open klasse heb daar een zilveren medaille gehaald door dat ik mijn laatste beurt net niet drukte ging goud aan mijn neus voor bij.

 

Mei:

Een nieuwe uitdaging is op mijn pad gekomen ik ga zoals het er nu uitziet 3 atleten trainen en coachen voor de Invictus games. De Invictus Games is een internationaal sportevenement voor militairen die door of tijdens de dienst gewond raakten.  Dit is een super mooie uitdaging die ik met beide handen aangrijp.

 

Juni:

Eest nog even gruwelijk los gaan op Flying Dutch met mijn zussen!  en dan het W.K classic in Calgary te Canada het zal een hele zware strijd worden de sterkste mag winnen wie dat het ook is ik ga mijn uiterste best doen om deze wedstrijd te winnen.

 

Juli:

Bijkomen van de wedstrijd en genieten van wat komen gaat de atleten die ik train klaar stomen voor wat er gaat gebeuren.

 

Augustus:

Veel mensen hebben nog vakantie zelf nog niets gepland maar dat is zo gebeurt dus wie weet!

 

September:

Er is van alles mogelijk nog geen beslissing genomen of ik een wedstrijd ga doen en welke misschien ook ff niet zodat ik mijn aandacht op andere dingen kan gaan richten.

 

Oktober:

De Invictus games in Sydney! Ook gaat Jeroen Velthuis weer knallen en een nieuwe pr binnen halen want stap voor stap naar je doel te kruipen zonder al te veel hobbels op de weg te krijgen dat is de kunst.

 

November:

Nagenieten van al de mooie dingen wat ik  meegemaakt heb ,met al de hoop ik behaalde doelen voor iedereen daar gaan we voor.

 

December:

denk ik wel weer een wedstrijd welke Sap cup of een internationale wedstrijd daar ben ik nog niet uit.Zoals je kunt zien genoeg te doen dit jaar hoop dat er nog veel meer bijkomt om van te genieten en deel te nemen ik laat me verassen!!

 

 

 

Realisatie door Binkforce.nl | Copyright © 2009-2021 www.ieljastrik.nl