Januari:
 
In Januari ben ik met met Oscar mijn trainingsmaatje naar het prachtige IJsland geweest heb daar mee gedaan  aan de

Reykjavik International Games.

Dit was een bankdruk wedstrijd en ben daar 1 ste geworden en best liftster.

Het was erg goed om te zien dat z,n klein land als IJsland zoveel lifters heeft en het als federatie goed voor elkaar heeft.

We hebben een mooie leuke trip gehad doordat er een storm over het land heen raasde werd de trip een dag langer.

 

Februari:

Dat stond in het teken van de voorbereidingen voor het Nederlands kampioenschap powerliften en bankdrukken dit zijn kwalificaties voor E.K en W.K.

 

Maart:

Heb op het NK powerliften en bankdrukken de kwalificaties gehaald voor de internationale wedstrijd doordat het financieel erg duur word om aan alle wedstrijden mee te doen heb ik er voor gekozen niet naar het E.K powerliften te gaan.

ook heb ik meegewerkt aan het programma nog meer voor mannen een super grappig programma op rtl7April:

In april heb ik meegedaan aan de Fibo power powerlifting wedstrijd op de Fibo een altijd mooi en druk evenement Waar Andy en zijn mannen het weer allemaal goed voor elkaar had,

Samen met Huub hebben we daar getild Oscar was coach en Levi assistent.Mei:

In mei ben ik samen met Ed en Maaike naar het W.K bankdrukken geweest waar ik een geweldige 190 kilo bankdrukken heb gedrukt dit was een Nederlands record en een Wereld master record  op naar de 200.5  !!Juni:

Finland daar werden de Wereld kampioenschappen RAW powerliften gehouden ruim 800 atleten hebben deelgenomen aan dit top evenement.

Mijn vorm was super en Ed en Scot uit Australie hebben me naar goud gecoached en een wereld record van 136 kilo bankdrukken.

Ook heb ik in juni een contract getekend bij SBD. Super bedankt hiervoor Benjamin.

Op 27 en 28 juli was ik als ambassadeur aanwezig bij de samen loop voor hoop een prachtig evenement waar heel veel geld op is gehaald voor het KWF.Juli:

Staat in het teken van verhuizen.
Na 5,5 jaar mag ik weer terug naar mijn oude stekkie, een prachtig mooi appartement is er gebouwd waar ik op 16 juli de sleutel in ontvangst genomen heb.

Mijn vader Harry Strik die samen met Piet Vermeulen erg mooie filmpjes maakt voor Wijk tv de Valuwe heeft ook van deze bouw weer iets heel moois gemaakt.Augustus:

van 6 t/m 8 augustus ga ik deelnemen aan het E.K bankdrukken in Pilsen eens kijken of ik weer wat dichter tot het Wereld record kan komen wat op 200 kilo staat.

Op 16 augustus mag ik het start sein geven voor de Nautische mijlen een zwemtocht in open water.September:

Staat nog geheel open, qua wedstrijden

Heb een uitnodiging gehad voor de Arnolds ik kan mee doen aan het W.K master powerliften in Denver en het raw bankdrukken in Nijmegen.

Nog geen idee wat het zal worden.

Ook ga ik weer meewerken aan het tv programma klokhuis full proof 3 dagen van opnames zijn gepland.

Super leuk altijd weer om er aan mee te werken  ben benieuwd naar het resultaat.Oktober:

zal in het teken staan van de voorbereiding op het W.K powerliften.


November:

W.K powerliften in Hamm Luxemburg.

Op het banket ter afsluiting ga ik een super mooie eervolle award in ontvangst nemen en wel Hall of fame IPF super trots om daar in te komen. Zal een even een mooi jurkje gaan scoren voor dat mooie moment.


December:

Flex cup in veldhoven en tot rust komen en na genieten van alle mooie prestaties die ik behaald heb in 2015.

Realisatie door Binkforce.nl | Copyright © 2009-2018 www.ieljastrik.nl